staffordshirebullterrier

Alla inlägg den 3 april 2012

Av staffordshirebullterrier - 3 april 2012 20:13

Inte haft särskilt lust med bloggandet ett tag :P varit mycket annat som tagit uppmärksamheten och tiden.


Clara är nu hos sin uppfödare och ska ha sina valpar <3 saknar henne enormt enormt extremt mycket :) Så tomt hemma utan hennes stora personlighet, min älskade prinsessa!

Den sista tiden hemma började det märkas tydligt i både beteende och storlek att hon var dräktig. Så det blir nog bra för henne att få ta hand om sina små puppisar när de kommer.


Zeppelin saknar henne nog inte så värst mycket, då var det värre för honom när hon var iväg på parning. Han njuter av fulla muggar av all uppmärksamhet ;)

Vi har verkligen tagit tag i den där träningen som vi låg lite back med   Och det har gett jätte bra utdelning, han älskar det och gör sitt allra bästa, framsteg framsteg! 

Ska dock inte förneka att det börjar märkas vilken tid han är i, för nog kan han dröja ut på doftfläckar och tycka att "snälla mamma, jag kommer, sluta tjata nu, snart klar" eller nått :P hahaha

Men det är bara att vara tålmodig och fortsätta visa honom att samma regler gäller, som vanligt! Inga men!  


Han har lärt sig ett nytt skojsigt trix oxå, som började smått hos farmor, att skälla när man frågar honom -vad säger man? Super gulligt!


Jag har också smått börja utveckla hans fysträning, ingen belastning dock. Men lite mer lite längre och lite tuffare, anpassat efter honom. Litegrann så som att göra balansövningar på stockar och stenar. Backe och terräng race. Bära och balansera lite "grövre pinnar" som arbete i skogen samtidigt som han får balans träna lite ;) Han verkar ju verkligen vara av typen som mognar sent i kroppen så vi får se om det ger lite utdelning strax.

Bakdels kontrollen är också något som kommer in i balansdelen :) vilket är viktigt att ha koll på för att minska skaderisken. Även om det inte spelar större roll så hoppas jag han mognar lite strax inför utställningarna.

Koppelhyffs har vi kört hårt på ett tag oxå då velnissen faktiskt är duktigare lös än i koppel, men det har blivit bättre nu!



En bild på balkongmyset en av de varmare dagarna i mars, filt till matte och Clara kom fram senare på eftermiddagen :) 

Massa kurser/föreläsningar, möten och nån arbetsdag står på april och maj schemat + jobb, annat och hundträning ;) Full rulle med andra ord!


Ta hand om varandra, ta alla chanser du får, varje dag är en gåva!

Må låta lite klychigt men så sant, när man måste bli tragiskt påmind för att verkligen inse det.

Ovido - Quiz & Flashcards