staffordshirebullterrier

Alla inlägg under mars 2011

Av staffordshirebullterrier - 9 mars 2011 11:36

  Sleepy all day long ;) But it doesn't matter since it's snowing outside.

Av staffordshirebullterrier - 4 mars 2011 20:12

Jag kan sitta i timmar och irra in mig i stamtavlor och deras individer, Clara har rejält många stjärnor i sin. Nog för att det i England är ganska mycket linjeavel som det så fint heter men man får försöka späda ut det. Jag har kollat 12,13,14 led bakåt i hennes stamtavla, tyvärr fattas endel efter någon individ. Men ändå, jag hänförs av att kolla, finns många bilder på stamfäderna, den allra första i Claras 12leds tavla från 1948 :O wow!

En speciell som jag föll lite för Rouge Saga 1987 en jättesnygg kille <3 *dregel* 

  

3 stjärnor, bilden från 1949,

 

En awesome snygging till va :P

 

bild källa: Stamtavler.com


Jaja va inte så mycket att skriva om men en liten uppdate :)

Av staffordshirebullterrier - 2 mars 2011 19:33

var underbart idag! Vi var ute och busade i en dryg timme, med bollskoj, lekte lite katt och hund ;) jagade varann lite, himla kul! Passade givetvis på att köra lite vardagslydnad i allt skojigt och klickade lite frivilliga beteenden :D Väl hemma mysade vi som tusan, kramades och snoosades <3 Inget slår staffegos ;)

 

Av staffordshirebullterrier - 1 mars 2011 14:04

Sportlovet till ära så hör det till att åka skridskor och varför inte ta med hunden på aktiviteten?

Sagt och gjort så gick vi till Myravallens stora bana och snörde på oss skridskorna, jag och min lillebror och så åkte vi lite. Clara är ju mammegris så hon ville vara med och springa bredvid, lite nervöst med tanke på vassa skridskor och fart, men vi lärde oss snabbt en fungerande teknik och jisses va kul vi hade!

Precis som med cyklingen så fatta hon galoppen att hon ska ligga jämntill foten, nosen i längd med tåspetsen  och några decimeter bredd emellan    Hon är såå duktig min lilla tjej. Brydde sig bara om att följa och få springa, struntade i övrigt runtomkring.

Så efter många varv om och fram o tillbaka på banan bland folk blev vi slitna och satsade på korv med bröd och festis! Om en dryg timme blir det stadsdejt promenad med en hundkompis från WP'n, gissa om om en miss Clara kommer vara trött i kväll efter allt :)

 

Ovido - Quiz & Flashcards