staffordshirebullterrier

Alla inlägg den 7 september 2011

Av staffordshirebullterrier - 7 september 2011 20:20

Ja så ser det ut för mina älskade vovvar, hehe. Idag var vi till bruks i morse och busade, först en i taget sedan fick båda race'a ;) Sedan sov vi ett par timmar på fm, man orkar tusan inte mycket nu, längtar efter att bli frisk!!

Zeppelin fick träffa mammas pudlar idag :) Det gick kanon fint, Abbe va lite reserverad mot valpen men väldigt glad och försiktig, Zeppelin lika så fast med massa lekinviter :D Chanel var tyvärr inte lika trevlig, konstigt nog så ville hon inte ha med lillen att göra så hon fräste undan honom, men på ett sätt va det väl bra också så att lilla zeppelin får lära sig att man inte alltid behöver gå fram osv. Sen röjde Clara och Zeppelin runt i mammas stora trädgård, de hade jätte skoj och fick söka godis och apportera äpplen ;) hahaha

  Gud va han växer     Den nya mobilen har tyvärr inte så bra kamera, men det är ju bättre än inget ;)       Clara är så underbart snäll med honom, han kan bitas och busa hur mkt han vill hon e alltid mild och busar tillbaka dock kan hon väl va lite bufflig och springa omkull honom ibland, men jag försöker se till att det inte händer!     Sedan kurar man in vid matte i soffan och sover gott på kvällen <3 <3   Framöver på Zeppelin listan står det valpdate med Denzel, nosa in sig hemma hos farmor så jag känner igen stället som en bra plats när matte jobbar.

Zeppelin har ju alltid Clara och bara där har han en trygg stabil punkt, de gillar verkligen varandra, sen att han är en modig grabb med smak för livet gör det bara ännu enklare.

På Clara listan står WP, cykling som vanligt och en blodspårskurs!

Ovido - Quiz & Flashcards