staffordshirebullterrier

Alla inlägg den 25 september 2011

Av staffordshirebullterrier - 25 september 2011 19:35

Hade tänkt ladda upp ett videoklipp när Clara och Zeppelin var nere vid sjön och hon badade och hämtade kastade objekt, skit skoj ;) Vi har ju lite högt vatten nu med varning för översvämning så hon kunde springa i vattnet med gräset under sig helt toppen! MEEN det går ju inte att ladda upp :( försökt fler gånger men iom att filen är ganska stor så det misslyckas.

Vi har miljötränat och haft lite valpdate'ar och Zeppelin har även fått träffa lite andra vuxna hundar, allt går jätte bra! Bara att få tag i en valpkurs nu så småningom då bruks inte kunde få till fler valpcirklar i höst. Lite utställnings träning, då vi ska på adventsutställningen och ev. en inoff i okt.


Clara har haft vagnsträning och annan träning, idag var vi iväg på viltspårskursen igen och hon var riktigt självständig i spårandet idag (2 gången bara, då vi missar varannan gång) Dock tappade hon spåret och all fokus ca 2m innan spårslutet :O helt vilse blev hon, men jag fick smyg guida tillbaka en bit på spåret i en U sväng så att hon kunde återuppta arbetet och lyckas :) 


  Nu kan han "sitt" men "ligg" är mycket svårare :O haha,  han sätter sig

 automatiskt vid hallen både innan och efter utgång ;) allt för en liiten godis!           Följa john ^^,     sniffsniff nosanosa   Fullfaaart!   Älsklingar <3   På återseende ;)

Ovido - Quiz & Flashcards