staffordshirebullterrier

Alla inlägg den 17 juni 2012

Av staffordshirebullterrier - 17 juni 2012 18:30

Långt inlägg :)

Idag invigde vi den nya leksaken från Rugz, en fyr som flyter men har tyngd i botten. den va kanon rolig, dock lite medtagen efter staffekäftar ;) men ett par gånger till håller den nog!

 Och igår kväll, tog vi en skogspromenad tillsammans alla 4 :) med 1000 myggor!

Zeppelin kraschade min fotled totalt med en pinne, AJ. Tidigare på dagen när vi tränade Agility såg Clara till att jag snubbla grovt över ett hinder så knäet fick sig en redig smäll :( Allt på höger benet, max otur igår alltså, men kul hade vi ändå!

Zeppelin var helt awesome på Agility ju :D han är ju så förig och duktig så han hade inga problem med att vara lös och koncentrera sig på vad vi gjorde trots ett tiotal hundar i närheten på andra hinder. Med tanke på hans ålder tog vi det lugnt och bara provade oss lite, tunneln får vi plugga på hihi, för det var roligare att springa "fel" efter mig men han fixade tunneln flera gånger. Slalomen och balanshindret med kontaktfält gick kanon även hoppa utan att riva.

Det bästa enligt mig om jag ska jämföra lite är att Zepp fokuserar och lyssnar, därför kommer det bli mycket enklare att träna ordentligt och korrekt med honom. Clara kan ju i stortsett alla hinder och har rejäl faart och självsäkerhet, men vi har ju bara "lekt" Agility förr så att lära in alla kontaktfält och dirregering osv blir knasigt svårt med hennes envisa "terrierskalle" :P

Det är ju bara att titta på bad bilderna sen, Clara gillar egentligen inte att bada men bara man kastar något roligt så simmar hon mer än gärna om hon är uppe i varv, det är ett perfekt exempel på hennes typiska terriernöt, bollfixering oxå för den delen ;) Älskade pluttan.


Rumpetroll <3

   

  Jag ÄLSKAR den här bilden på Clara, så vackert!

(himla synd med den tunna pälsen och klena formen, men blicken säger mer än tusen ord)

                 

Zeppelin är en riktigt lurig buse, han väntar in att Clara ska hämta den då han inte gärna simmar :P

           

Sen ska han givetvis sno den!

 

Så som sagt Clara släpper inte gärna taget! Hon har en vilja av stål som det så fint heter :P

   

som ni ser är tuttarna nu så gott som borta :) Och hon har sjukt mkt bus energi, vi kämpar för att hålla dem lugna inomhus då båda är grymma på att spela upp varandra

               

Bara det blir varmt nog en dag så ska jag bada med henne, så hon får simma lite längre. Skulle gärna köpa flytvästar åt dem, men riktigt så ofta vet jag inte om vi badar så att det blir en värdefull/användbar investering.

           


Ha det bra allihop! Njut av den lilla sommarn vi får :P 

Ovido - Quiz & Flashcards